MAATWERK SCHRIJNWERKERIJ

Maatwerk voor de professional in de bouw

U bent als professional op zoek naar een specifiek stuk op maat voor een bepaalde constructie? Dan bent u bij Nijbergen, uw specialist in schrijnwerkerij op maat, aan het juiste adres. Wij maken alle onderdelen in hout die u nodig heeft, helemaal op maat van uw project. 

Wij beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats om alle mogelijke bewerkingen te realiseren. Ook zetten we graag onze uitgebreide ervaring in en denken we met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Prototypes

Bent u bezig met het ontwikkelen van een product en heeft u een prototype nodig? Wij kunnen voor u een prototype maken dat er niet alleen goed uitziet, maar ook kwalitatief aan de hoogste normen voldoet. Op die manier heeft u voor de presentatie van uw nieuwe product een mooi visueel voorbeeld.

Maatwerk voor particulieren

Hoewel wij voornamelijk voor professionelen werken, zijn particulieren ook zeker welkom bij ons. Heeft u een uniek stuk maatwerk schrijnwerk nodig voor uw woning, camper, caravan… We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer info en een offerte.